Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

ФеърПлей Интернешънъл АД стартира изграждането на емблематична офис сграда в идеалния център на София

Thu, 21-Oct-2021

В началото на месец октомври 2021 г. „ФеърПлей Интернешънъл“ АД („ФърПлей“, ФПИ) стартира изграждането на зелена сграда със смесено предназначение от най-висок клас на столичния бул. „Янко Съкъзов“, в непосредствена близост до паметника „Васил Левски“ и петзвездния хотел „Хаят“.

Общата разгъната площ на модерната сграда ще бъде почти 23,000 кв.м., от които над 5,000 кв.м. сутерени под земята, предназначени за подземни гаражи и паркоместа. Функционалната зелена сграда ще обединява клас „А“ офиси, търговски площи и зони за релакс. Сред удобствата за обитателите и посетителите ще са и конферентни зали с капацитет до 150 човека, магазини, заведения за хранене, велосипеден паркинг, зарядни станции за електрически автомобили, както и други услуги с директен достъп от бул. „Янко Съкъзов“.

Сградата е проектирана от екипа на архитектурно студио „Архитектоника Студио ООД”, и съчетава съвременен дизайн с елегантно звучене, присъщо на сградите в района около парка „Заимов“, и в хармония с висококачествени строителни материали. Сградата ще бъде оборудвана с високотехнологични механизми, удобства, ОВК и други системи, управлявани от BMS, както и отваряеми прозорци по цялата фасада. Сградата ще разполага и със седем високоскоростни асансьори. Предвиден е гъвкав интериорен дизайн с офиси от типа „отворено пространство“ и богата осветеност от дневна светлина. Наемателите и гостите ще се наслаждават на обширно и впечатляващо централно лоби и луксозни зони за срещи и релакс.

Сградата ще бъде сертифицирана като „зелена“ и ще отговори на изискванията за устойчиво строителство и според стандарта LEED. Предвидени са изграждането на соларни инсталации и редица енергоспестяващи системи. В част от покривите ще присъства и трайно интензивно озеленяване, което ще намали излъчването на топлина, а обитателите на сградата и околностите, ще се радват на красив зелен пейзаж.

В добрите традиции и дългогодишен опит на „ФеърПлей“, сградата ще бъде поддържанa от професионален пропърти мениджмънт. Бизнес центърът е четвъртия в портфолиото от офис сгради на компанията след „ФПИ Бизнес Център“ (2005 г.), „Хил Тауър Бизнес Център“ (2007 г.) и „ФПИ Бизнес Хъб“ (2018 г.). Проектът вече се радва на интерес от водещи международни компании и банкови институции, които желаят да се възползват от високото качество, престижната локация и видимостта, която Бизнес центъра предлага. Основана през 1993, днес „ФеърПлей Интернешънъл“ АД е една от най-уважаваните инвестиционни компании и всепризнат лидер в строителството и инвестициите в недвижими имоти в България. В основата на философията на ФПИ стоят стремежът към иновации и непрекъснато усъвършенстване, създаването на по-добра среда за живот и развитие.

Свържи се с нас
Методи за плащане: