Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Мебелиран слънчев апартамент с една спалня Свободен

Цена: € 67900.00

Обща площ: 75.35 m2

Град: Черноморец, Вид имот: Апартамент
Тип сделка: Продажба
Нов/Препродажба: Ново строителство

Стаи: 2, Спални: 1, Изглед: Двор
Район: Черноморец - център, Етаж: 3, Ап.: 10

Специално предложение за директни клиенти! Мебелиран слънчев апартамент с една спалня на трети етаж в  комплекс „Марина Хил“, гр. Черноморец.  Добрата планировка на дневната позволява функционално оформяне на две отделни зони: зона  кухня и зона  трапезария. Кухненското оборудване е от ИКЕА и включва: котлони двойка, абсорбатор, фурна, голям хладилник, мивка с батерия и корпусна мебел. Масата за хранене е предвидена за четирима човека и е разположена в светлата част до прозореца. В  просторната спалня има три легла, три нощни шкафчета, ТВ шкаф,  масичка за кафе и диван. Обстановката е уютна, приятна  и гарантира комфортен отдих на своите собственици. Имотът разполага с напълно оборудвана баня с тоалетна. Климатик. Кабелна ТВ и интернет. Асансьор. Такса поддръжка. Охрана. Контрол на достъп.

Комплекс „Марина Хил“ се намира в изключително тихо и спокойно място в централната част на Черноморец. Комплексът разполага с подземен паркинг, детски кът, ресторант за бързо хранене и 24-часова охрана. Добър микроклимат за хора от всички възрасти.

  • Тухла, година 2009г.

Таксата поддръжка е в размер на 683 Евро без ДДС на година и включва:

✔ 24-часова охрана;

✔ Поддръжка и почистване на басейна и ползването му от страна на собствениците на жилища в сградата;

✔ Поддръжка и почистване на градината;

✔ Поддръжка на общото оборудване на комплекса и сградата;

✔ Поддръжка и почистване на общите части на сградата;

✔ Извозване на отпадъци.

 

 

Съгласявам се да получавам информация за продуктите на FPI Hotels & Resorts (Феърплей Пропъртис Мениджмънт ЕООД) чрез електронна поща (e-mail):

  

  

Свържи се с нас
Методи за плащане: