Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Кариери

ФеърПлей Интернешънъл АД е водеща Българска компания, инвестираща в недвижими имоти. При нас работят над 600 висококвалифицирани служители, всеки един от които е нашето лице и бъдеще. Знаем, че човешките ресурси са голямото ни предимство и затова сме ги превърнали в наша главна инвестиционна цел. Даваме шанс на можещите, развиваме младите и ценим опитните професионалисти. Работата при нас е настроение и отговорност, страст и професионализъм, удоволствие и колегиалност.

Вратите ни са винаги отворени за всички, които са наясно с качествата си, знаят какво заслужават да постигнат и не желаят да правят компромиси с кариерата си. Ако си добър специалист, но ти липсва мотивация и търсиш правилното място, значи е дошъл момента да ни изпратиш своята автобиография. Тя ще бъде разгледана професионално и в пълна конфиденциалност, съобразно всички законови изисквания.

Провери свободните позиции на: https://www.jobs.bg/company/fairplayinternational

Направи първата крачка и дай живот на кариерата си - стани част от ФеърПлей!

 

Свържи се с нас
Методи за плащане: