Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Мебелиран слънчев апартамент с една спалня Свободен

Цена: € 67900.00

Обща площ: 75.35 m2

Град: Черноморец, Вид имот: Апартамент
Тип сделка: Продажба

Стаи: 2, Спални: 1, Изглед: Двор
Район: Черноморец - център, Етаж: 3, Ап.: 10

Специално предложение за директни клиенти! Мебелиран слънчев апартамент с една спалня на трети етаж в  комплекс „Марина Хил“, гр. Черноморец.  Добрата планировка на дневната позволява функционалното оформяне на отделни зони:зона  кухня и зона храна с маса за четирима. Кухненското оборудване е от ИКЕА и включва: котлони двойка, абсорбатор, фурна, голям хладилник, мивка с батерия и корпусна мебел. Спалнята е тиха и просторна с три легла, три нощни шкафчета, ТВ шкаф, малка масичка и диван,  гарантираща приятен и комфортен отдих на бъдещите собственици. Имотът разполага с напълно оборудвана баня с тоалетна. Климатик. Кабелна ТВ и интернет. Асансьор. Такса поддръжка.

Комплекс „Марина Хил“ е на тихо и спокойно място в центъра на Черноморец, разполага с подземен паркинг, детски кът, ресторант за бързо хранене и 24-часова охрана. Добър микроклимат за хора от всички възрасти.

  • Тухла, година 2009г.

Таксата поддръжка е в размер на 430 Евро без ДДС на година и включва:

✔ 24-часова охрана;

✔ Поддръжка и почистване на басейна и ползването му от страна на собствениците на жилища в сградата;

✔ Поддръжка и почистване на градината;

✔ Поддръжка на общото оборудване на комплекса и сградата;

✔ Поддръжка и почистване на общите части на сградата;

✔ Извозване на отпадъци.

 

 

Съгласявам се да получавам информация за продуктите на FPI Hotels & Resorts (Феърплей Пропъртис Мениджмънт ЕООД) чрез електронна поща (e-mail):

  

  

Свържи се с нас
Методи за плащане: