Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Магазин за нехранителни стоки (вила 2, алея 1), комплекс Санта Марина, Созопол Свободен

Свържете се с нас за цена

Наем по договаряне

Обща площ: 27.16 m2

Град: Созопол, Вид имот: Търговска площ / Магазин
Тип сделка: Наем
Нов/Препродажба: Ново строителство


Магазинът е ситуиран на централна пешеходна зона (алея 1) в комлекс Санта Марина с концентрация на голям човекопоток. До момента е функционирал като магазин за дрехи и аксесоари.

Описание:

– Площ 27.16 м2 – в квадратурата (ЗП 23.74 м2 + ОЧ 3.42 м2): търговска зала с две крила и два входа

  • Подотчетни измервателни уреди – електромер

– Магазинът се отдава в следния вид: осветление, боя по стени, два климатика.

– Цена за годишен наем: по договаряне

 

Ваканционно селище “Санта Марина” се състои от повече от 80 триетажни и четириетажни вили с над 1 300 апартамента, с различни размери и предоставя широка гама от услуги и развлечения. 70% от площта на Санта Марина от около 110 000 кв.м e посветенa на градините, парковите алеи, паркингите и обслужващите обекти.

На разположение на гостите са плаж, 5 плувни басейна, 4 детски басейна, 3 външни отопляеми джакузита, слънчеви тераси, рецепция, 4 тематични ресторанта, 2 супермаркетa, 3 пул бара, кафе-сладкарница, различни магазини, Уелнес център, фризьорски салон, медицински център, тенис център с 8 тенис корта, мини игрище за футбол, игрище за плажен волейбол и плажен тенис, перално и химическо чистене, вътрешен транспорт с електрически голф-колички, автобус от/до Созопол, Смокиня и Каваци и др.

Свържи се с нас
Методи за плащане: