Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Св. Иван Рилски е „Най-добър четиризвезден планински СПА хотел на 2022 г.

Wed, 30-Nov-2022

За втора поредна година, СПА Ризорт Св. Иван Рилски бе избран за победител в категория „Най-добър четиризвезден планински СПА хотелв Годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьоркса асоциация (БХРА) за 2022 година. Бляскавата церемония, състояла се на 29 ноември 2022 г. в „Гранд Хотел Милениум София“, се провежда за 27-ти път и цели да отличи най-добрите професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. 

Г-н Димитър Колев, Генарален мениджър на СПА ризорт Св. Иван Рилски, бе удостоен с приза „Най-добър мениджър в туризма на 2022 г.“ Г-н Колев управлява СПА ризорт Св. Иван Рилски през последните две години, развивайки новата концепция на хотела, който предлага целогодишна All-Inclusive програма. 

Изцяло реновиран през 2021 г., хотелът разполага с модерна база и голямо разнообразие от услуги – СПА Център на две нива с екслузивна зона за възрастни, отопляем акватоничен басейн и джакузи, външен отопляем акватоничен басейн и джакузи, съвременно оборудвана фитнес зала,  ресторант с панорамна тераса,  лоби бар, лаундж зона, детски кът, конферентни зали, магазин, ски гардероб и др.   

СПА Ризорт Св. Иван Рилски се намира в най-известния български ски курорт - Банско, само на 160 км. от София. Сгушен в прегръдките на планината и само на 10 минути от ски лифта, комплексът се състои от хотел със 109 стаи, СПА Център с площ от над 1 000 кв.м. и 4 апартаментни къщи със 162 апартамента (хотелско настаняване се предлага в 40 от тях). Архитектурата е в типичния алпийски стил, съчетан с модерен интериор от дърво, камък и много светлина.  

СПА Ризорт Св. Иван Рилски е част от българската хотелска верига FPI Hotels & Resorts, и проект на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ.

 

www.saintivanrilski.com

www.fpihotels.com

www.fpp.bg 

Свържи се с нас
Методи за плащане: