Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

СПА Ризорт „Св. Иван Рилски“ и „Вива Маре Бийч Хотел“ с призове от 28-то издание на Годишните Награди на БХРА

Tue, 28-Nov-2023

На 27.11.2023 в София за 28-ми път бяха връчени Годишните награди на Българската Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА). За трета поредна година, СПА Ризорт „Св. Иван Рилски“ бе избран за победител в категория „Най-добър четиризвезден планински СПА хотел“. На церемонията бе отличен още един хотел от веригата FPI Hotels & Resorts – „Вива Маре Бийч Хотел“, част от Ваканционно селище „Санта Марина“ в Созопол спчели приза в категория „Най-добър четиризвезден морски бутиков хотел“. Основана преди 30 години, БХРА е първата професионална организация в туризма в България, която от 1996 г. връчва годишни награди за най-добри постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството, мениджмънта и инвестициите в сектора.

Изцяло реновиран през 2021 г., СПА Ризорт „Св. Иван Рилски“ се намира в най-известния български ски курорт - Банско, само на 160 км. от София. Сгушен в прегръдките на планината и само на 10 минути от ски лифта, комплексът се състои от хотел със 109 стаи, СПА Център с площ от над 1 000 кв.м. и 4 апартаментни къщи със 162 апартамента (хотелско настаняване се предлага в 40 от тях). Архитектурата е в типичния алпийски стил, съчетан с модерен интериор от дърво, камък и много светлина.

„Вива Маре Бийч Хотел“ e естественото допълнение в развитието на уникалното Ваканционно селище “Санта Марина” в Созопол. Разположен в южната част на селището и само на 15 минути пеша от стария град, хотелът предлага настаняване в 70 модерни стаи и апартаменти. Изцяло в унисон със зелената идея,  която представлява Ваканционно селище Санта Марина, архитектурата на хотела умело се вписва в парковата среда, формирайки ансамбъл с китните вили в градчето. С морските си цветове, светли тонове и функционалност, интериорният дизайн в хотела предразполага към безгрижна почивка за духа и тялото. 70-те смарт стаи предлагат съвременни интелигентни решения, съчетани с лукс, комфорт и прекрасни гледки към парка и морето.

Свържи се с нас
Методи за плащане: