Наеми СПА център, магазин или студио за красота във в.с. Санта Марина, Созопол

2019-03-07

СПА ЦЕНТЪР

Разположен на целия трети етаж на Търговски Център ”Марина Плаза” с достъп както на външни лица, така и на повече от 3 000 собственици и туристи на комплекса. Състои се от: фоайе - рецепция; съблекални с душове; обширна многофункционална зала за упражнения и семинари; руска баня с обособен кът за почивка и душ-кабина; хамам; парна баня; 6 кабинети за различни процедури - REST масаж, интуитивен масаж, цветотерапия, психология и козметичен кабинет; покривна озеленена тераса с беседка за медитация.

Приблизителна застроена площ 400 кв.м.

 

 


МАГАЗИН

Магазин за нехранителни стоки, разположен в търговската част на комплекса „Марина Плаза“, до ниво 2 на ресторант „Вива Маре“, под „Инерджи“ Уелнес Център, над магазин за хранителни стоки, с неограничен достъп за лица, които не са гости в комплекса. Обектът се състои от търговска зала с площ от 60 м². Оборудване - подова настилка, боя по стени, 2 климатика, 2 съблекални, шкаф за аксесоари и бижута, рафтове и закачалки за дрехи, модул за каса, огледала. 

 

МАГАЗИН

Магазин за нехранителни стоки, разположен на централната търговска алея в комплекса, до начална спирка на вътрешния транспорт в комплекса, в непосредствена близост до магазин за хранителни стоки и „Рецепция“. Обектът се състои от 2 търговски зали, всяка с площ от 10.85 м². Оборудване - подова настилка, боя по стени, 2 климатика. 


САЛОН ЗА КРАСОТА

Фризьорският салон, с площ от 40 м², с 3 работни места, 1 работно място за маникюр, 1 работно място за педикюр, санитарен възел WC. Салонът е единствения в комплекса. Салонът е напълно оборудван с подова настилка, боя по стени, 2 климатика, мивки, огледала. 

 

 

За повече информация се свържете с нас:

Санта Марина - офис ”Продажби”