ФеърПлей Хотели

FPI Hotels & Resorts е запазена марка на ФеърПлей Пропъртис Мениджмънт ЕООД (ФППМ). Фирмата е създадена през 2006 г. вследствие разрастване дейността на инвестиционната компания ФеърПлей Интернешънъл АД в сферата на хотелиерството и ресторантьорството. В момента ФППМ управлява три бизнес хотела в София и ваканционни селища в Созопол и Банско, обединени под общ бранд - хотелска верига FPI Hotels & Resorts.

Портфолиото на FPI Hotels & Resorts включва петзвездният Арена ди Сердика Резидънс Хотел, четиризвездните Бутик Хотел Кристъл Палас и Хил Хотел, както и две ваканционни селища в страната - Санта Марина до Созопол и Св. Иван Рилски в Банско.

Отвореният свят от услуги и високото качество на обслужване отличават веригата сред многобройните участници на българския туристически пазар. Хотелите от веригата FPI Hotels & Resorts имат съвремен и специфичен облик, предлагат бутикови услуги и индивидуален подход към всеки гост.

В края на 2007 FPI Hotels & Resorts беше отличена с авторитетната награда на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация „Най-успешно развиващата се българска хотелска верига". Компанията убедително се налага на българския и чуждия пазар като престижна хотелска марка с гарантирано качество на предлагания туристически продукт. Обектите от веригата са сертифицирани с ISO 9001 - за качествено управление на хотели и туристически услуги и ISO 22000 - за качествено управление на ресторанти и храни.

FPI Hotels & Resorts, ФеърПлей Пропъртис Мениджмънт ООД и хотелите, част от портфолиото на компанията са носители на още много награди както за управление на хотели и ваканционни селища, така и за приноса на веригата и неиния екип към развитието на туризма и управлението на хотелски имоти в България.

Уеб сайт: http://www.fpihotels.com/